Известие

Collapse
No announcement yet.

Нагревател задно стъкло-проблем

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Нагревател задно стъкло-проблем

Нагревателя ми изключва прекалено бързо за да е ефективен, бутона на лостчето е ОК, релето при предпазителите също-остава да има проблем в това, което определя колко време да нагрява. Какво върши тая работа и къде е?/колата от подписа/
    155 2,0ts 8v '93 ex;Crosswagon '05

Първоначално публикувано от nikkysix Покажи съобщение
    , което определя колко време да нагрява. Какво върши тая работа и къде е?/

Самото реле ги прави тея работи... Отваряш и гледаш/презапояваш и тръгва... Това е според мен!
    sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

Верно верижните имат управление на задните реотани по време ??? Интересна екстра.
      ...
      155 1,6 TS 16V `96
      166 2,4 JTD `99
      147 1,9 JTDm 8V `07

Comment

Първоначално публикувано от endeavour Покажи съобщение
        Верно верижните имат управление на задните реотани по време ??? Интересна екстра.
        То на практика нее и по време управлението, защото лятно време ако пусна подгряването (огледала/стъкло задно) доста дързо се изключва за разлика от зимата...
        sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

Първоначално публикувано от mimouzunov Покажи съобщение
          То на практика нее и по време управлението, защото лятно време ако пусна подгряването (огледала/стъкло задно) доста дързо се изключва за разлика от зимата...
          ба... при мен работи форевър... не се е изключвало никога, поне докато аз не го спра!
          Иначе съм съгласен че релето трябва да се види, ако спира малко след пускането.

Даването на газ, води до пристрастяване!
          Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
          Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Откак я имам си работи докато е натиснат бутона и не се изключва, затуй се учудих. Изключването по време го видях за първи път на 166, ама там управляваща е централата на климатрона.
            ...
            155 1,6 TS 16V `96
            166 2,4 JTD `99
            147 1,9 JTDm 8V `07

Comment

Разгледах релето с доста "ителигентен" поглед, но не забелязах да е нещо по-различно за да върши тая работа. Ако ще отивам към климатр. ми се чини малко сложен казус
              155 2,0ts 8v '93 ex;Crosswagon '05

Comment

Не колега,ако има слаба спойка или ако е зацапан (нагорял) контакта на пластината може да изключва.
                EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
                EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
                NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

Working...
                X